2022.10.20. - Akvárium, Budapest

CheckINN TALK – Fesztivál & kultúra

CheckINN TALK – Fesztivál & kultúra

Csodálatos nyarat zártunk, hiszen a két kihagyott év után újra lehetőség nyílt, hogy megrendezésre kerüljenek a kedvenc nyári fesztiváljaink és kulturális eseményeink. A CheckINN TALK első élő kerekasztal beszélgetésén ezen rendezvények világába kalauzolunk titeket. A formabontó beszélgetésen három teljesen különböző projekten keresztül mutatjuk be nektek, hogy hogyan válik a kreatív koncepció egy színes, vibráló eseménnyé.

A háromnapos Paloznaki Jazzpiknik, az egy héten át dübörgő Sziget, és az egész évet felölelő Veszprém-Balaton 2023 EKF a maguk kategóriájában a legizgalmasabb kulturális projektek. 

Hogyan lesz egy ötletből az ország legigényesebb zenei fesztiválja? Mit jelent Európa Kulturális Fővárosának lenni, és milyen kihívásokat rejt egy egész éves programsorozat kommunikációja? Hogyan születnek a Sziget reklámok, és miért van szükség folyamatosan megújuló arculatra? Ezekre a kérdésekre, és még sok egyébre biztosan választ kapunk a CheckINN TALK első élő kerekasztalánál.

A CheckINN TALK élő eseményére a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy regisztrálj előzetesen ezen az oldalon.

Meghívott vendégek:

dr. Valde Orsolya – Alapító – Paloznaki Jazzpiknik 

Farkas Kinga – Kommunikációs és marketing manager – Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa

Ráday Dávid – Creative advisor – Sziget 

 

Program:

18:00 – 19:00 – Érkezés, regisztráció, networking

19:00 – 20:00 – Kerekasztal beszélgetés 

20:00 – Networking

 

A beszélgetést moderálja: Csorba Miklós

Meghívott vendégek:
dr. Valde Orsolya
Paloznaki Jazzpiknik
Alapító

Az idén jubileumát ünneplő rendezvény egy születésnapi buli sikerén felbuzdulva vált az ország talán legigényesebb zenei programjává festői környezetben, nem messze a Balatontól. A Jazzpiknik olyan fellépőket hozott hazánkba, mint Emeli Sandé, a Stereo MC’s vagy a Kool And The Gang. Az ötlet születéséről, motivációkról, a folyamatos fejlődés fontosságáról és a generációkon átívelő közös élmények megszerzéséről faggatjuk majd Orsolyát a CheckINN TALK kanapéján.

Farkas Kinga
Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa
Kommunikációs és marketing manager

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Farkas Kinga élete a turizmus-marketing és a turisztikai projektek körül forog. Több, mint öt éven keresztül dolgozott a Magyar Turisztikai Ügynökségnél, ahol foglalkozott bor és gasztro-marketinggel, de ő felelt a német és az osztrák küldőpiacok üzletfejlesztéséért is. Kinga jelenleg az EKF 2023 – Veszprém-Balaton – Európa Kulturális Fővárosa projekt marketing és kommunikációs menedzsereként dolgozik. A beszélgetés során bemutatjuk nektek, hogy milyen kihívásokat rejt egy egész éves kulturális programsorozat kommunikációja, és közelebb hozzunk Európa Kulturális Fővárosát is.

Ráday Dávid
Sziget
Creative advisor

Ráday Dávid igazi kreatív megszállott, aki gyakorlatilag bármilyen kezdeményezésből képes a legkreatívabb projektet megálmodni. Nemzetközi reklámügynökségi tapasztalattal felvértezve alapított olyan produkciós és egyéb kreatív vállalkozásokat, mint a Proud, vagy a HelloWood. Több éven keresztül volt a Sziget kreatív vezetője, jelenleg külsős kreatív tanácsadóként dolgozik a fesztivállal. Hogyan születik egy Sziget reklám? Miért újul meg évről évre a Sziget vizuális világa? Ezekről biztosan szó lesz október 20-án, az Akváriumban.

Csorba Miklós
Moderátor

Kérdésed van?

A CheckINN TALK egyik legfontosabb küldetése, hogy választ adjon a szakmával kapcsolatos kérdéseidre. Éppen ezért arra bíztatunk, hogy küldd el nekünk az előadással kapcsolatos észrevételeidet, hogy azokra a beszélgetés keretein belül választ kaphass!

    Regisztráció

    Rendezvényünk ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy regisztrálj online az alábbi felületen, ezzel meggyorsítva a helyszíni belépést. Köszönjük.